Jan 18, 2011

Hijabers Community Quiz

Girls, have you seen the current and newest post of Hijabers Community? They hold a quiz!! The quiz is closed on January the 25th. The theme for this quiz is about colourful friendship and companionship between hijabers. Yes, I am participated. How about you?



Unfortunatelly, we're just allowed to submit 2 photos. And it's rather confusing to choose two of many photos we took. Here are some photos of us.


from right left to right, me, Rani, Mia, Phute, and Mutia














all photos are edited by me
do not copy and paste the photos without any permission


Thanks to Mr. Bobi for helping us taking these pictures. Wish us win this quiz girls! :D
Salaam,



Niken

14 comments:

Fajar Ahmad said...

i wish you guys, luck.. beat 'em all...

Niken Pranita Putri said...

haha many thanks Mr. photographer :)

shoftar said...

semoga kalian menang :D

dyah sulistiowati said...

BEAUTIFUL! GORGEOUS!!!

i prefer the 5th and 6th photos! kirim yg itu aja ken, heheee

SabraShatilla said...

Walau gw nggak ngerti ama baju2nya.. Tapi photo 6 sama 7 kayaknya paling pas tuh neng.. natural.. Mudah2an menang yeee ;)

nisanichan said...

ke central park ga bilang2 akuu itu kan deket sama rumah ku bisa sekalian meet up hehehehe :p
semoga menang :)

Rani S Sembiring said...

hahaha astaga icen sebuah kehormatan karisma komen ceeen hahaha cie shabrashatila bentar lagi minta anterin kita beli heels pasti nih hahaha

nichaaan, kamu kan anak zack-bar yaa,(jakarta barat maksudnya) hahaha coba ketemuan ah sayang skalii :P

Niken Pranita Putri said...

@bobi, encop, eneng: aminnn. insha allah :)

@dee: hmm sedang di edit dee fotonya :)

@nichan: hai nichaan, itu jg aku dadakan buat foto disitu, ayo we should meet up sometimes dear. hehe. amin thx yaa

@rani: haha such an honour miss for getting a single comment from Ms Kharisma Nursyamsi :)

tealovecoffee said...

keren2 fotonyaaa :D
saya mengerti kenapa kau bingung... bagus semuaaa

suka yg ketiga dr bawah (lagi duduk2) dan yg tampak belakang *eh tapi ga mungkin ya ngirim poto tampak belakang* :p

Niken Pranita Putri said...

hihi terima kasih ka tiaaa :*

finally fotonya sudah dikirim kaa. nanti deh kapan2 aku posting juga foto pilihan aku dan temen2 hehe :)

Annisa Aga said...

selamat ya, akhirnya menang :)

erfelinda noorkhaista said...

congratz ya udah menang :) fotonya cute semua

Niken Pranita Putri said...

@Annisa & Erfelinda: Alhamdulillah. Thanks ya both of you :D

uci cigrey said...

slmt yah menang :)

Post a Comment